Multipl skleroz hastalığınız mı var? Yani siz bir MS hastası mısınız?

Türkiye’de kaç MS’li var biliyor musunuz?

Biz BİLMİYORUZ !

Bilmiyoruz ve bu nedenle, gerek sesini duyurabilecek olanaklara sahip, hastalığından kaynaklanan haklarını bilen, tedavi olanaklarına ulaşabilen kişiler için, gerekse MS tanısı konulmuş, ama olanaklarının kısıtlılığı nedeniyle haklarını elde edemeyen, yeni tedavi gelişmelerinden habersiz MS hastaları için “daha iyisi mümkün” diyemiyoruz.

Gelin, siz MS’liler kaç kişi olduğunuzu belirleyin. MS Araştırmaları Derneği olarak biz bu platformu size sunalım.

Bunun için:

Adınızı, soyadınızı (Dilerseniz yalnızca adınızın ve soyadınızın baş harflerini), doğum tarihinizi yazın. Size hekiminiz tarafından söylenen MS tipinizi (relapsing remitting, sekonder progresif, primer progresif, klinik izole sendrom…) işaretleyin

Dilerseniz iletişim bilgilerinizi yazın. Bu sayede MS’le ilgili gelişmelerden ve derneğin etkinliklerinden kısa zamanda haberdar olmanız sağlanacaktır.

Haydi, Türkiye’de kaç MS’li olduğunuzu bilin, bilelim.

Tek tek yapabileceğinizin çok daha fazlasının “birlikte” olmanın gücünü kullanarak yapın, yapalım…