DAVET

Yoga MS’te Yararlı mıdır?

Yoga’nın MS’li bireyler üzerindeki etkisine ilişkin birçok bilimsel çalışma yapılmıştır. Bu çalışmalar Yoga’nın; fiziksel, ruhsal ve zihinsel düzelmeye neden olduğuna işaret ediyor. MS Araştırmaları Derneği ve Ege Yoga Derneği, bu veriden yola çıkarak Yoga’nın bizim toplumumuzdaki etkilerini değerlendirmek üzere bir çalışma planlamıştır.

Çalışma, 6 ay boyunca, haftada bir seans şeklinde olacaktır.

Katılım ücretsizdir.

Çalışma yeri “şimdilik” İzmir’dir.

Tüm MS’liler ve yakınları davetlidir.

Çalışmalar, katılımcı sayısının belirlenmesinden sonra Aralık ayı içinde başlayacaktır.

Herhangi bir engelliği olmayan MS’lilerden, tekerlekli sandalye kullanan MS’lilere kadar herkes çalışmalara katılabilir.

Yoga çalışmalarının programlanabilmesi, mekan ve zaman planlamalarının yapılabilmesi için çalışmalara katılmak isteyenlerin info@msarastirmalaridernegi.com adresine iletişim bilgileri ile başvurmalarını rica ederiz. Bu konu ve MS Araştırmaları Derneği’nin etkinliklerine ilişkin tüm soru ve görüşlerinizi info@msarastirmalaridernegi.com adresine ve 0232 484 74 80 No’lu telefona bekliyoruz.